Desert rapid cu capsuni

de Ina in Dulciuri, 15 Iun 2014 | 14819 vizualizari

 

Pentru ca am avut cateva capsuni ( din gradina proprie ;;) ), m-am gandit sa fac un desert rece, rapid.

 

INGREDIENTE

  • un bol cu capsuni
  • 200 ml frisca lichida
  • 140 ml lapte
  • 7-8 frunze de menta
  • o lingura cu zahar brun
  • un tub de frisca pentru decor .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert rapid cu capsuni:

Dupa ce am spalat capsunile si am indepartat coditele, le-am pus  in blender, impreuna cu frisca , laptele , zaharul si frunzele de menta. Am pornit blenderul  si intr-un minut am obtinut o spuma aromata, usor acrisoara, delicioasa :X  .

Am pus desertul in cupe, alternand straturi de spuma si frisca. 

Se poate servi imediat, sau dupa ce a stat 30 minute la congelator.

TIPS-URI

1

Cantitatea de lapte poate varia, in functie de cat de ferm vrem sa fie desertul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert rapid cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

claudiaO 1

16.06.2014, 13:21

bun,usor si racoritor!

Lia_ 1

17.06.2014, 19:28

minunata; am facut si cu frisca si cu iaurt si miere pt ai mei

mihaelar63 1

02.07.2014, 14:59

Ce bun !!!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert Tiramisu reţetă originală, cu gem de zmeura